Jobbigt...

Att man ska vara så skadad av gammla skolor så att så fort man kliver in i en klass så får man ångest och det blir jobbigt för att man vet inte vem man måste vara för att bli respekterad, uppskattad eller omtyckt. Va dig själv! Tänker jag men man går endå o känner att fan jag gjorde fel nu tycker alla man är knäpp eller varför sa jag sådär eller varför har jag en åsikt som står ut ur mängden? men att ens tänka så är dumt. Har man ingen egen åsikt som man kan stå för så vad har man då ? man måste ju vara sig själv, jag är mig själv sen ångrar jag det för att det alltid varit fel det jag tyckt i andras ögon. Tänk så skadad man kan bli, av det förflutna förhoppningsviv så kan jag försöka omvända min osäkerhet till säkerhet. Får hålla tummarna annars blir mina 7 månader på denna utbildning jobbiga.

Kan det inte bli sol så man får lite posetiv energi att ta kraft från.

Det som också är lite jobbigt är hur känslosvackor kan förändra en så mycket, i början av utbildningen var det jobbigt som f*n, sen gick det bra sen denna vecka har jag fått en känslosvacka som förstör.

Ska bli skönt att få fara hem till luleå till min underbara pojkvän bara rå om varandra! :)


Ps Har ni bara något elakt att säga så säg det inte alls, annars så får ni gärna komentera på mina inlägg :) Ds

Solig dag...

Vaknade med huvudvärk hafft ont i huvudet i 3 dagar nu inte kul men var bara dra sig upp och göra nå mat så man kunde ta en tablett och sen kunna ta sig ut och gå så ryggen och axlarna skulle bli bra men det blev dom inte så min pojk fick masera mig igen stackaren får massera mig jämt. Men var endå grymt skönt att gå ut och gå gick förbi min morfars grav och kollade rensade bort lite löv. Sen hemska saker råkade se på nån gravsten där det bara fanns ett datum hemsk det ska vara att ens barn dör efter några timmar eller några dagar. Ursh!! hemska tanke. Sen kunde man inte låta bli att tänka på min bortgångna farbror gått 1,5 år nu sen han gick bort i canser inte ricktigt gått in än att han är borta.
Blev många tankar skönt att det var en bit att gå hem så man fick rensa tankarna var skönt att vara ute och gå och jogga lite. Var skönt att få sitta i solen och suga i sig lite posetiv energi.
For som vanligt och handlade som alltid då vi är med varran hehe ^^ lite mat och dyl så jag gjorde en god maträtt med kokosmjölk grön curry pasta, koriander o räkor. på ett ungefär blev gott smakrikt =)
I torsdags så var vi och köpte ett nytt men begagnat matbord, skönt att slippa barbordet =) blev fint och bra!
Ne nu ska jag ta och göra nått baka eller något annat gott :)
Ha en trevlig helg!



Göllat.

Förra fredagen så när jag och min sötis satt i soffan och tittade på tv så tar han fram ett kort där detta söta var i himmla söt han kan vara ibland min underbara =)







Men inte var det nog med det då fick jag ett litet paket och med detta fina halsband av designern Bjorg
"you stole my heart" så nu har jag min älsklings hjärta alltid nära oavssett då vi inte är med varandra =)
Tycker om dig då mycket min älskling!



RSS 2.0