Hurt..

Varför skall smärta finnas jo annars skulle inte glädjen kännas lika bra det är som att det alltid måste finnas motsattser, liten stor, smal tjock, ledsen glad. Kärlek, hat.

Jag får känslor på tok för fort hatar det varför försätter jag mig i denna sitts så ofta jag faller, sen är jag uppslukad och all tid går åt denna person vad får man tillbaka, man har ett hopp och förhoppningar och man längtar efter svar då svar alldrig kommer känns det som att en liten del av en försvinner vad?
Förhoppningarna rasar, sen då man väl hör av personen så får man ine höra svar på det man ville ha svar på utan ett onödigt och konstigt sms. Varför försätter man sig i denna sitts om och om och om igen och känner sig sårad då personen i fråga inte verkar lika intereserad som du trodde. Du ger upp och känner att ää va fan skit samma sen hör dom av sig pratar med en får en att falla igen du tänker och känner okejdå nu är det lungt. Samma sak igen och ingen...

Vill hem hem till mina föräldrar få krama om dom få träffa min sysster och bror mina brorsbarn och vovvarna :)

samt endel vänner gud vad jag saknar att va en liten ungjävel ibland gå på gymnaset bo hemma va läss på att bo hemma hehe :P

Jobbigt vara så ensam och känna sig missplacerad och inte känna sig hemma!

Spessielt nu då jag mår jävligt illamående och yr och bryter ihop och gråter hela tiden

Lite nya tankar och funderingar.. :)

Livet.

Livet är ditt ingen annans ditt liv skall vara fyllt av glädje och sorg, upp och ner men det är ditt ansvar att allt detta sker. Du måste våga ta kontroll och våga se ditt liv och dig för dina fel och brister du måste leva ditt liv göra ditt liv till ditt! Inte bara till något du lever men endå inte lever vi kan tro oss leva men endå bara går i ett mönster av ingenting av vanor och gamla beteenden.

Vi väntar oss ofta att livet skall börja senare om några år eller dar, men under den tiden vi väntar så försvinner
ovärdelig tid och en stor del av ditt liv glöms bort i väntan på det du har, ditt liv.

Njut och låt dig också plågas och må dåligt av dina inre sorger, livet är menat att ha upp och nedgångar så låt dina nedgångar föra dig uppåt. Efter regn kommer solsken. Se inte på dina misstag som nederlag utan se dem som erfarenheter och styrkor se dom som en glädjespridare då du verkligen klarat av dom, det som var så jobbigt du klarade det och kom över det och mår bra, du kan allt du är oövervinnerlig.

Du, du och du!

Ditt liv är ditt inte mitt ditt liv skall levas av dig med dig och i en tro på dig själv och en kärlek till dig själv.

 Du, du och återigen du det är det som har betydelse!

 Må gott ät gott lev gott!


Abisko

Abisko livet vad skall man säga gå runt den centrala delen av byn där de flesta bor tar ca en kvart :) men man känner ju då igen många ganska fort ^^ så är vell charmen med det, ingen tv än eller ja tv men inga kanaler parabolen ska upp hehe så blir filmer och musik älskar min dator skulle bli galn annars :)

Varit ensamt och tomt ett tag men börjar bli bra nu har lite kontakt nät och bekanta nu så känns skönt samt att jag har börjat ta mig ut själv på äventyr fotar och klättrar och nu äntligen har jag prövat åka slalom för första gången :) vilket var en upplevelse det var kul hadde en himmla bra lärare så övervann min rädsla för fart och lyckades ta över kontrollen ganska så fort från min rädsla och fick det att flyta på :) då jag blev rädd och kännde att nu ramlar jag så tog jag över och sa åt mig själv att ta kontrollen och nog fan lyckades jag med det är så stolt över mig själv :) och kommer absolut ske fler gånger :D Var härligt!

jobbar ett kort pass idag o jag börjar 15:00 så passade på att ta och gå och käka lunch här och ta en fika :P innan man börjar ;) o låna internet så man kan hålla kontakt med omvärlden :) fått endel bra bilder här uppe nog för att vissa dagar typ dom då jag varit ute och fotat så har det varit väldigt grått ljus så bliderna är inte tipptoppen bra men det har jag överseende med :) vill ha en heldag med skinande sol så fotona blir hemskt underbara :)

Fick fota en orre på nära håll en meter - halvmeter var häftigt :)

Saknar min familj och hundarna och närheten man fick av endel vänner och dyl man saknar vell lite utav det bekväma livet med allt en halvtimme bort :) fasst nu har jag grymmt mycket annat välldigt nära :) typ berg och vandringsleder och slalom åkning :) underbar natur lappporten ser man helatiden :) börjar trivas på arbetet vilket är a och o, så är skönt jag mår bra hafft en underbar helg :) känner mig så lycklig skulle kunnat döda nästan för att få känna den kännslan oftare var underbart kännde mig så nöjd och belåten och lycklig ett rus i kropp och själ underbart! =) ska försöka hålla liv i den känslan länge :)


Ha det så bra!
Du är den du är, var dig själv och du skall bli älskad!


RSS 2.0