Höst

Det blir tydligt att saker förändras, kvällarna blir mörka här i norr ensamheten smyger sig på mörkret skrämmer, o får en att känna sig liten, men samtidigt på dagarna så får färgerna en att hamna i en mystisk känsla av lugn, världen är i färger som skapar en mysig o behaglig känsla. Dagar som denna då solen ligger på o får alla färger att lysa, vackert! Men då känner man så tydligt att inget står still livet går o går, det väntar inte på dig så det gäller att hänga med och verkligen leva. Lappsjuka + höstmörker blir en frustrerande känsla.

Snart så lämnar man detta magiska landskap med höga berg o forsar för ett liv på plan mark med höga träd. Hem till tillgång av stadens ljus, liv och lugn. Ta en fika med vänner o få vara sådär lysande som man är då man är på topp. Få ta på sig sina mysiga höst kläder o dricka en kopp the o snart få se den första snön komma. Magiskt!

Nu en promenad i höstens skog!

Tänkt på en sak ”you will always find your way back home” men jag känner mig inte hemma någonstans just nu. Längtar tills man känner att man hör hemma i sitt eget hem.

Over and out!

You got one life so live every day as you want, and don´t you ever regret the things that makes you smile!

Lapporten o noulja eller hur det stavas var då i morse på väg till jobbet kl 06:35 :)
Vackert!
Ut mot torneåträsket i morse.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0